Midnight University

1997_Midnight University_V

Midnight University és un projecte educatiu i un fòrum acadèmic en la línia. Compromesos amb els ideals democràtics i la justícia social, el projecte ha estat una veu dissident en major panorama polític del país d’esdevenir un recurs valuós per als artistes, acadèmics i activistes. Des de la voluntat de professors de diverses facultats, organitzats en grups de discussió, van començar a encaixar les motivacions que han acabat creant aquesta universitat en línia, gratuïta i oberta a tothom, sense tenir en compte la procedència o classe (important encara a Tailandia).

Publicado en: Arxiu

Recent Posts

Archives

Categories

Meta

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/home/mixite.cat/web/wp-includes/script-loader.php on line 2678