Initiatives for Unemployed People

Kreuzberg és el barri berlinès amb el major percentatge d’aturats i beneficiaris d’assistència social. WochenKlausur va concebre una estació de treball, que consisteix en un «Info Tank» que ajudaria a les persones aturades a desenvolupar les seves pròpies idees del que podrien ser una feina, i un «Think Tank» que els ajudes en la realització dels projectes individuals. Es van posar anuncis als diaris, es va establir contacte amb l’oficina d’ocupació i altres institucions d’assessorament, es van organitzar presentacions públiques sobre el tema, i nombrosos experts de diversos camps van ser convidats per a les converses. Una gran part de la cooperació va ser estimulat per aquests esforços: el govern del districte va posar a disposició una oficina en una bona ubicació, un «programa de creació d’ocupació» va contribuir amb ordinadors, i Frauke Hehl de la iniciativa d’atur Springboard es va fer càrrec de l’administració permanent de l’estació de treball. Les decisions finals es van fer en una reunió celebrada a una excursió en vaixell pel riu Spree.

Avui en dia l’estació de treball compta amb una plantilla de més de vint persones – alguns treballant de manera voluntària – i es troba a les rodalies de Friedrichshain. http://www.workstation-berlin.org

Publicado en: Arxiu

Recent Posts

Archives

Categories

Meta

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/home/mixite.cat/web/wp-includes/script-loader.php on line 2678