Warning: Use of undefined constant wp_head - assumed 'wp_head' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /usr/home/mixite.cat/web/wp-content/themes/COLLECTIVITZADORS/header.php on line 63

Experimental Station

Experimental Station_Blackstone Bicycle Works_02_V

Al llarg de la dècada dels 90, Dan Peterman va arreglar l’edifici amb l’objectiu de continuar la funció que havia desenvolupat des dels anys 60, com un lloc per a l’acció social i ambiental. El 2002, després d’un incendi massiu, l’estructura va ser renovada i reoberta com Experimental Station, la llar d’una varietat d’organitzacions i projectes socials. Ofereix diverses formes de suport, incloent espai de treball a les rendes més baixes, espai per a reunions, la tecnologia i l’economia dels recursos compartits. Alhora, es demana als ocupants que ofereixin conferències, exposicions, etc., que són gratuïtes i obertes al públic. Àrees d’interès principal inclouen l’art, l’ecologia, la crítica cultural, l’edició independent i models alternatius d’educació.

Publicado en: Arxiu

Recent Posts

Archives

Categories

Meta